• CHS 2017-2018 8 Period Bell Schedule

    1st Period 8:25-9:10 a.m. (45 minutes)
     
    2nd Period 9:14-9:59 a.m. (45 minutes)
     
    3rd Period 10:03-10:48 a.m. (45 minutes) 
     
    TCC 10:48-11:00 a.m. (12 minutes)
     
    4th Period 11:04-11:49 a.m. (45 minutes)
     
    5th Period 11:53 a.m.-1:23 p.m. (90 minutes)
     
    A Lunch 11:53 a.m.-12:23 p.m. (30 minutes)
     
    B Lunch 12:23-12:53 p.m. (30 minutes)
     
    C Lunch 12:53-1:23 p.m. (30 minutes)
     
    6th Period 1:27-2:12 p.m. (45 minutes)
     
    7th Period 2:16-3:01 p.m. (45 minutes)
     
    8th Period 3:05-3:50 p.m. (45 minutes)